Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ser du på dej själv ...


Förändras där du är

Jag var där
Jag var här
Jag var överallt

Men det viktigaste är
Inte var du är
Utan vem du är

Du är den du är
Ända tills du vill
Förändras




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-22 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX