Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som det såg ut för mig 12 augusti 1985


Sala

 

En parkbänk i Sala

En varnande koltrast

En mörkgrön å rinner lugnt förbi

 

En gnisslande blåmes

En grånande himmel

En sommar som snart har runnit förbi




Bunden vers av Björn Nilsson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-22 19:06



Bookmark and Share


  vera gade VIP
andas lugn - lite vemodigt kanske - så som det är nu när sommaren lider mot sitt slut..
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP