Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I terapi.


Behöver

Jag behöver dig så mycket
kan inte stå
kan inte gå
i rätt riktning
utan
dig
skrämmer skiten
ur
mig

Jag hatar dig
så arg
om du sviker
jag är död

Fattar du det?
Fattar du något?

Svik mig inte
säg alltid rätt ord
på rätt sätt
vid rätt tillfälle

gör allt rätt

Jag kan inte gå

stå

behöva

dig



mycket




Fri vers (Fri form) av AnnaBegins
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-22 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins