Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
insp. en rubrik fast lite bakvänt -


omåne; blo'måne

 

 

fulmånen
stavfelets måne



fela en måne till
om du vill

o
jag retirerar till baksidan

osidan



dolda framsidor gör
öppna baksidor

 

och här glider jag med
full pardon ner i

omånes tid

 


rättstavat

rätt kavat
pratstavad röd



frid vare solsinnet
månminnets glömda och


i minnet



dolt fel;
bröd åt kråkor och tårtor
åt korpar - nöd

 

förstår du

spel eller ej

 


en omåne dör ej
med framsidan bakvänd

 

som stöd

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-02 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri