Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du bara fick mig

Jag längtar så efter
dig, att det blir tomt
nedanför hjärtat, när
jag tänker på dig.

Jag hör dina ord om
hur du skulle ge allt,
bara du fick mig!?

Vad skulle du göra
med mig?

Hur länge tror du
du skulle bedåras av
mig; och av dig och
mig tillsammans?

Hur länge skulle
du vilja bli älskad
på riktigt?

Hur länge skulle du
sjunka i mina ögon
och tappa andan...

...ligga vaken med mig
på nätterna och njuta
av oss?

Göra allting med mig,
som du aldrig njutit
av att göra med någon
tillsammans ?

Stå ut med allting
bara jag var med
dig?

Vaggas till sömns av
kärlek?

Tro på oss..

Vilja ha mig....




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-23 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran