Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att finnas där när man behövs


Lovade ett mirakel

När du skakade av din rädsla
Så den kröp dej ur skinnet
Lovade jag ett mirakel

När din ensamhet var allra störst
Så tårarna var dina enda vänner
Lovade jag ett mirakel

När allt omkring dej var svart
Som askan från elden som falnat
Lovade jag ett mirakel

Mitt ljus min värme
Mitt mirakel jag ger
Är min kärlek till dej

Kärleken man äger
Är det största miraklet man ge
Till någon som behöver

Den botar rädslan
Den skapar gemenskap
Den kommer med ljus




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-23 08:07



Bookmark and Share


  prinscess VIP
fint att finnas där för någon
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX