Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeppen i hamnen och blommor i vatten

Du kan gifta dig med en sångerska
vars röst har satt sig
mellan alt och mezzosopran
och du kan somna i soffan
medan hon är ute

men det är farligt;
du måste ge en del av dig själv
och se din tid sjungas ut
i en girig publik
av en sångerska
som inte kommer minnas att du finns
förrän baren är tom
och pianisten satt alla blommor
i vatten.




Fri vers av 99knivesinside
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-23 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside