Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI KOM, VI SÅG, VI SEGRADE,,,




Vi kom
vi såg
vi segrade

men vi kom ingenstans
vi såg ingenting
och vi vann inte någonting

men vi kom
vi såg och segrade,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-23 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten