Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
plant school, if you like, about Polemonium yezoense, " Purple Rain"


Purple Rain ( tanka )


forms lush mound foliage


in stunning black- purple shade;


blooms phloxy- like, spring:


requires shade, a moist soil;


gets upright stems of soft blue




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-23 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran