Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på engelska och svenska


night lays its black shadow

Purple shading
into black-

night lays its black
shadow:

allows dreamers
travel;

lets the turmoil
wander itself tired,
and lie down
to rest;

turns up the resting
sound in nature;

enhances with its
unique, nightly,
black power;

and leaves you

empowered of still

one bright, new day


" natten lägger sin svarta skugga"

Purpur övergår till svart-

natten lägger sin svarta skugga;

ger drömmare nya resor;

låter oron vandra sig trött,
och lägga sig till vila;

höjer naturens viloton;

laddar upp och förstärker
med sin unika, nattliga,
svarta kraft;

och lämnar dig berättigad
till ännu en strålande,
ny dag




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-23 16:35



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Genom motgång
till seger så borde
det alltid få vara
att saker och ting
så få klara ut
till gott slut!
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran