Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

that strong lovely feeling


that strong lovely
feeling after you
stays by me;
feels stronger

I don´t know
why!?

I don´t know
what to do!?

I touch you a
thousand times
a day,

a thousand times
a night;

I hear your
voice;

I rest in your
words;

I´ll stay in
shade, waiting
for the shadow
of my last night;

in my heaven
on earth




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-23 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om den mjuka melodi dina ord formar..kan nästan höra musiken.
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran