Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en dröm...

I en dröm mitt i natten såg jag dig

utan förkärlek till vad du gjort.

Jag betvivlade aldrig ditt verk

utan såg dig så som den du var.

Utstött, eller övergiven så var du

ändå vid liv, i ett stort oändligt kaos.

Jag såg dig, jag sträckte ut min hand

och du tog den utan något förbehåll.

Dagarna vart räknade, dagarna vart

få, där du stod vid ruinens brant.

Trotsade döden, ja du trotsade allt

i hoppet om att vinna Guds eget salt.




Bunden vers av stefan.g
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-23 20:41



Bookmark and Share


  Tino
Magisk, älskar texter som flyter, texter man läser två gånger för att man vill, inte för att man behöver det för att skapa sin tolkning. Underbar text Stefan.
2012-12-18

    ej medlem längre

Bara helt Underbar ...


2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva