Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ sitter man här





sitter man här
IGEN!!!

Och man, funderar
vad ska man skriva
vad ska man hitta på
vad ska man, få till
FÅ ihop

Men de blev inte bättre
än så

Denna gång....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-24 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det brukar komma förr eller senare...
2012-08-25

  Magica VIP
Tjenixen! :)
2012-08-24

  anits VIP
det kommer säkert, man ska inte
skynda på orden, då blir det aldrig bra
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO