Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga drömma, våga darra

när man inte vågar...

..när man räknar ut
med sitt förnuft;

så blir det ofta fel,
eller ingenting...

drömmar kan nog
inte drömmas med
förnuft;

de kanske måste
levas med önskan,
att man inte sårar
någon med dem;

det är ju härligt,
att önska och
drömma;

...och darra;
om än bara
litet...




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-24 13:57



Bookmark and Share


  HelenaW
Applåder! Denna är på pricken sann! Bokmärke!
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran