Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förr brukade jag alltid förälska mig om hösten

 

höstkänning
dags att städa ut de löv som föll i fjol
och nyförälska sig
medan den allt tunnare luften bär

eller bädda för en lång vinter

träden tar ett steg tillbaka
redo att släppa in ljuset
vila nu
och tänd några minnen




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-24 15:39



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så alldeles makalöst fin ! Helt underbar- Tack!
2012-08-25

  Ingela Svenson VIP
Åh, nu fick du mej att gråta, jag villa leva för hösten och uppleva den, - alla färger och det sköna uppstannandet - men jag lider av för mycket arbete och sömnlöshet.
2012-08-25

    ej medlem längre
Fint!
2012-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Ola Magnell...

Tända några minnen. Fint! Det hör hösten till. Värmas av dem.
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger