Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God kväll, hela världen!


Nu är jag tillbaka igen med mina fickor

fulla med kärlek

En kärlek som jag tänker dela med mig lite till

var och en av er

Till alla er som är ledsna och gråter

Eller till alla er som skrattar och ler men ingen förlåter

Till alla er som bara skriker efter mer och mer


Så om ni alla kommer hem till mig, så ska jag ge er alla

en liten kram

En varm och kärleksfull liten kram som kommer räcka hela

morgondan

För jag har mycket av den varan

Lika mycket som ett öppet hav

Så det är baraför er att komma hit och ta

För ni får det gratis av mig

Och det spelar ingen roll om man är kille eller tjej

För kärleken är till för alla som vill ha

För jag vill att alla människor ska tro på sig själva

där var och en av er ska kunna

känna sig lycklig och glad...

God kväll, hela världen!

Ken Cassel
24/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-24 16:59



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
KRAM
2012-08-26

  ResenärGenomLivet VIP
Uppmuntrande skrivet...God kväll själv...
2012-08-24

  Harriette
...så får du en tillbaka...skulle det stå :-)
2012-08-24

  Harriette
Härligt....du får ge mig en virtuell kram
så får en tillbaka

:-)
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel