Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en längtanskväll


poesin

att känna
vibrationer

att se
en rosa himmel

berget reser
sig lodrätt

gråstenshuvud
med granhår

man ser havet
man ser längtan

är längtan
poesin




Fri vers av tom boreland
Läst 408 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-08-24 23:19

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Brachmin
fin hyllning!
2012-08-25

  Casbah* VIP
mycket bra skrivet ..och poesin är längtans röst
2012-08-25

    ej medlem längre
enkel och stämningsfull
2012-08-25

  anits VIP
Mycket fint skaldat
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland