Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senza amore(senryu)

malinconia,

sulla cielo in terra,

senza amore



"without love"


melancholia,

in heaven on earth,

without love




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-25 00:05



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så rätt!
Utan kärlek
vad förmår vi då
intenting alls!
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran