Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
comittitur ausus plus; start daring more!


amor animi(senryu)

amor animi,

arbitrio sumitur

et, non ponitur


" stop loving not included"

love starts,

the choice is made

to stop, not included




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-25 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran