Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

deus in nobis(senryu)


deus in nobis

nosce te ipsum, bene

non desperandum



"God within us"


God within us

know thyself, well

do not despair




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-25 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran