Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själarnas musik

jag vill klä

av skalet;

mitt inre

vill ändra



musiken

som spelas

till vår dans-

-till själarnas

musik

i

fri

rytm,

i

evighet




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 97 gånger
Publicerad 2012-08-25 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran