Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

can feel your presence ( tanka )



eyes wide opened;


can feel your absence present,


see your inner self;


sense your spirit´s light touching,


embrace your truest essence




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-25 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord att stanna upp i och bara njuta....
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran