Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem


Detta är ännu ett försök

så jag kastar mig in
i vad som verkar vara en ny stad

men det känns aldrig säkert
för mig är det svårt att se skillnaden
på dessa städer
dom har blivit suddiga och har otydliga konturer
alldeles för långa nätter
invävda normer och strukturer

allt har smält samman
årstider och asfalt
människor och skuggor

till en repris
utan lidelse
drömmar
eller stjärnor att följa




Fri vers av Mamut
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-25 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut