Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blackbird, Turdus merula; Koltrast


blackbird(senryu)

a blackbird flew by;


saw the bird and its shadow-


felt death breathing, twice




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-25 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"twice" sitter som en fet punkt som man måste beröra för att komma förbi och ut ur läsningen

fruktansvärt snyggt
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran