Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Corvus corone cornix, crow; Kråka; litet av handlingen ifrån filmen "The Crow", 1994


crow(senryu)


the crow helps a soul,


plays the part of Avenger;


gives life, can take it




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-25 20:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar den filmen...och dina ord här...
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran