Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är borta på obestämd tid.

Han stod vid ljustavlan
Memorerade avgångar

Såg linjer
korsningar
Nät av förbindelser

Tog steget
Biljetten i hand
Ner i svarta djupen

En nattvarelse som hittat hem.





Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-26 00:01



Bookmark and Share


  Knickedick
Låter som han åkte med SJ
2012-08-28

  Sanna i badet VIP
Oj, visst ska det vara memorerade. Tganterna ;) slinter lite hit och dt.

Tack för fina kommentarer.
2012-08-28

    ej medlem längre
Att memorera är att minnas allt så minns att dikten andas ett djup som får dig att bli en diktare av det som är att förglömma
2012-08-26

  Niclas Petersson VIP
Mörkt. Vackert.
Gillar. Mycket.

(det heter förresten memorerade - om det nu inte var medvetet)
2012-08-26

  bittemi VIP
Spännande text som väcker tankar!
2012-08-26

    ej medlem längre
Underbart. På ett enkelt språk har du lyckats tycker jag fångat ett djup bestående av livets vändningar. Allt blir inte som man vill.
2012-08-26

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...ger lite tankar.
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP