Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag - Quinna

Är en totalt hopplöst ensam desperat Madam, så sexuellt frustrerad så jag får var gång en man pratar med mig, sitta på en Wettex trasa i timmar för att inte flyta bort....

Är det så man skall beskriva sig själv, för att sen behöva förklara sig.

Vi lever i nuet
Vi lever idag

Vi lever för dagen
Ja vi lever för livet

Lite självironi
med en stänk av allvar
en gnutta sanning
och en knivsudd samhällstrotts....


sen är det upp till betraktaren att tolka...




Fri vers av BoingBoing
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-02-08 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing