Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

love turning(senryu)


spontaneously;


it feels like a suffering-


love so close, turning



"kärlek vände"


spontant;


känns det som lidande-


kärlek så nära, vände




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-26 17:52



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Nära, bära,
det dära, då
annat håll, ej
lätt på tillvaron
ha koll, ändå vara
klara sin roll...
Väl beskrivet!
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran