Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på bilden en gylling på Österlen


dagen blir obemärkt kortare

likt en gyllings gäsp,


som ingen ser;


myrans lätta dagdröm,


stundens vila på mossan;


- de försvinnande

minuter från

dagen,

på hösten-


som om de

aldrig

ägt rum




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-26 18:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
läser som att det är stunden som vilar sig på mossan. gillar

små milda luftdrag kittlar längs den här texten, en gäsp, en dagdröms virvel, en stjärna i mossan som flyttas makligt och vispar undan en millimeter, minuter som trippar iväg som myrorna, ja det är vad jag ser
2012-08-27

    ej medlem längre
Jag stannar här hos gyllingen och lyssnar till din röst....njuter ordens mjukhet.
2012-08-26

  menspoeten
Magiskt!
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran