Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

they call me fall ( senryu )




I fall for autumn!


- over metamorphosis -


nature´s naked rest




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-26 22:20



Bookmark and Share


  Sunlight
Ja, snart är den här igen...
Fin senryu!
2013-08-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Stå pall
för höstens fall
då ska man i alla fall
se till att inte
bli kall!
2012-08-27

    ej medlem längre
Se att naturen vaknar för dig ingen metamorforisk dikt ges en anledning att väcka allt
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran