Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

art unique


en inre resa
till dig, igen:

jag är ofta

hos dig, nu,

när du vill;

jag stänger
ögonen,ringer
till dig;

du låter precis
som jag önskade,

fast vi får inte
fram så många
ord;

svårt att andas,
måste lägga mig-

jag håller om

dig, du gråter;

jag stannar

hos dig




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-27 00:38



Bookmark and Share


  Rise Little One
Underbar inre resan fr.hjärta till hjärta...
2012-08-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Verkligen konst
av sällsynt slag
det tycker
även jag
men ett
gott drag!
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran