Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eken och sorken

Eken viskade orden
till sorken
i markens hålrum

om att vinden
är hård
när hösten kommer


och hon som gnager
i mörkrets gångar
lämnade trädets rötter

och sökte sig
till hålorna




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-27 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP