Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snickarminne

Vilar
med spik i munnen
och hammaren
i näven

på husets svarta
tak av tjärad papp

ett fjät
från solen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-27 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP