Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömska

Numret har jag glömt
och adressen
finns inte längre

till ett hus
som är försvunnet


men du
som klev ur dörren
med en prästkrage
i håret

fick den sommaren
att leva




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-27 08:55



Bookmark and Share


  surface to air
Jättefint!
2012-08-29

  Minkki VIP
fint minne :)
2012-08-27

  Änglaögon
Ett sånt fint sommarminne!
2012-08-27

    ej medlem längre
Lyfter på hatten för all fin lyrik!
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP