Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten,,,




Det värsta med ensamheten är,
att man inte kan dela den med någon.

För gör man det,
då är man inte ensam längre,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-27 09:27



Bookmark and Share


    svarta ängeln
klockren!
2012-09-02

  ResenärGenomLivet VIP
Sant...
2012-09-02

  kråkan VIP
sött:)
2012-08-28

  Marja-Liisa Koski VIP
Den absoluta sanningen!
ML
2012-08-27

  NågonAnnans
Det bästa med att vara utan ensamheten,är tvåsamheten...
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten