Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Själsöga!


"Och natten är en svart leopard"

"Och natten är
en svart leopard..."

...och du som föder orden
ur skogens mörker

tassar tyst
med späda ungar
i gapet

till grottan
där sagorna
hör hemma




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-08-27 09:38



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
makalöst
2012-10-24

  Börje Larsson
starkt och vackert....
2012-09-13

  Ingela Svenson VIP
Sagolikt vackert!
2012-08-27

  Lena Själsöga Keijser
djupt innerligt ödmjukt Tack
2012-08-27

  Änglaögon
Åh, så vackert och vilken stämning...
2012-08-27

    ej medlem längre
Fan, vad bra!!!

Rysansvärt mästerligt
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP