Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken och sorgen

 

jag har älskat
därför är jag väl bekant med sorgen

när han kommer för att inkassera frågar han
om kärleken var priset värd

jag har inget annat svar att ge
än
ja




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-27 12:31



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det strömmar värmevisshet ur dina så vackra ord
2012-08-27

  walborg
Vi väljer - och tar konekvenserna
2012-08-27

    Birgersdotter VIP
En pärla....Så är det -bra
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger