Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antagligen skrivet hösten/vintern 1995, och det har inte blivit bättre sedan dess!


Snälla, vänta på mig!

Råkyla, trött inför vintern
Mörkret...
Grävlingtrött, vill bara slumra


Finns ingen vinter att se fram emot
Inga norrsken
Inga underverk

Var det pojken
som sprang ur mitt bröst
och gömde sig någonstans?


Snälla!
Vänta på mig!
Livet är inte slut ännu.

 




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-27 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP