Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tant Ekonomi och Guds ljus

Hur tänkte Gud när han
flög över Tant Ekonomis hus?
famlade han i mörker-fanns det inget ljus?

Fattiga människor är i nöd och
vill inget hellre än att få hjälp till uppehälle och bröd

Hos Tant Ekonomi finns särskilda små tabeller
som samhället själv hittat på
Det är enklast så- Det är inte många som hjälpen
kan få

Hur tänkte Gud då?
Jag bara undrar-
ser han på?

Jag ser fattiga människor i långa rader
Käre Gud- om det går
förflytta Tant Ekonomi till bättre empatigrader




Bunden vers (Rim) av Yarissa VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-27 13:53



Bookmark and Share


  Feminaz
Gillas!
2012-09-13

  Magica VIP
Tänkvärda ord!
Nej det är då sannerligen inte rätt att vissa i vårt samhälle skall fara så illa! Det är inte som det skall i vårt samhälle idag! Ja "Tant Ekonomi" borde dela med sig!
2012-09-06

  anits VIP
Mycket bra skrivit
om hur svårt det kan vara här i livet
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa VIP