Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arachnes mästerverk

 

 

I morgonljusets dunkel spinns

en fulländad väv

I dimmors skimmer

nästas dödens vackraste nät

 

Livet omvandlas och återvinns

i tunnaste silkestrådar

glaserade av pärlors dagg 

 
 
© Linda C Hansson 



Fri vers av Linda CH VIP
Läst 597 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-08-27 18:27



Bookmark and Share


  vera gade VIP
en underbar bild av väverskan Arachnes verk - hon som blev Atenas gåva till jorden -
2012-10-01

  Lars Hedlin
VAckra ord
2012-09-04

  LenaJohansson VIP
mycket vacker beskrivning
2012-09-04

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna så fina text!
2012-09-03

  Armo
Mångtydig och sinnligt vacker poem.
2012-09-03

  Bo Himmelsbåge
... en underbar dikt och en underbar bild ... där Döden fångas i Livets sköra vackra nät för att återskapas till nytt skimmrande Liv ... tack Linda ...! ... Bokmärkes ...!
2012-08-31

    ej medlem längre
Så vackert du spinner samman orden med bilden..
2012-08-31

  Eva Helene VIP
Så magiskt och vackert spunnet av dig!
2012-08-28

  bittemi VIP
Din poesi är njutbar att läsa!
2012-08-28

  Chawa VIP
Njuter av vartenda ord - naturen sina egna vackra smycken visar oss!!
2012-08-27

    ej medlem längre
Underbart, vackert skaldat!
2012-08-27

  Ninananonia VIP
En fulländad dikt....
2012-08-27

  walborg
Estetik kring den grymma spindelns vackra hantverk
2012-08-27

  Lena Själsöga Keijser
så vackra

drömdroppar
2012-08-27

    ej medlem längre
Du har fingertoppskänsla för det vackra...
2012-08-27

    Birgersdotter VIP
Betagande vackert
2012-08-27

  Christine Sabel
tänk, naturens under packat så fint i dina ord
2012-08-27

  ResenärGenomLivet VIP
WOW...så läckert...
2012-08-27

    ej medlem längre
Fantastiskt vackert ...
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP