Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner

 

Flodens svalka

Eldens rening

Bergets styrka

 

Jordens fruktsamhet

Trädets skugga

Ängens vila

 

Himlens frihet

Det brinnande ljuset

inom mig 

 

© Linda C Hansson 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-09-03 16:35



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Suveränt i sin enkelhet - men det gäller att komma på det! Och det gjorde du, GRATTIS!
2012-10-01

    ej medlem längre
Åh tack för att du delar med dig av det du känner...härligt
2012-09-07

  aol
så varma känslor
2012-09-04

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2012-09-04

  LenaJohansson VIP
enkel o vacker poesi
2012-09-04

  Anya VIP
Härligt med ett brinnande ljus inom sig. Hoppfullt och vackert.
2012-09-04

  Eva Helene VIP
Njutbart, vackert!
2012-09-04

  Ninananonia VIP
Wow känns underbart..
2012-09-03

    ej medlem längre
Så vackra ord.
2012-09-03

  Lena Själsöga Keijser
du rör vid
det
frihet
är
2012-09-03

  Chawa VIP
Goda fina underbara känslor att känna!! Positivt och fint att läsa!
2012-09-03

  ResenärGenomLivet VIP
Härliga känslor...
2012-09-03

    Birgersdotter VIP
Varma vackra ord...
2012-09-03

  bittemi VIP
Och jag känner liv i dina vackra ord!
2012-09-03

    ej medlem längre
Fin text, "erotic light" med mycket känsla..:-)

Synd bara att "och" i slutet tog ljusets kraft..

Du är ju ljuset!
2012-09-03

  Änglaögon
En fin text som får mig att känna mig "levande", på något sätt helande...
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP