Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"time of waiting" - moon ( senryu )



fochik, shoteka;

Pachama, miakoda;

hakidonmuya



celestial stars, sky;

Mother Earth, power of the moon;

"time of waiting"- moon




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 278 gånger
Publicerad 2012-08-27 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran