Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan vad sjukt 2

Kom ut som ur torktumlaren
vimmelkantig

snurrig
på något sätt upprymd
bubblande
berusad

men var nog bara
snurrig

undrade
vad som hänt

i torktumlaren

går allt så fort
man hinner inte se
det gäller bara
att klamra sig fast
inte slå blodig

man kommer ut
som snurrig
förvirrad

och sen
senare
kommer smärtan
yrseln
illamåendet




Fri vers (Fri form) av AnnaBegins
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-27 21:53



Bookmark and Share


  träsnidaren
Obehagligt snyggt!
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins