Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första steget

jag tror inte egentligen
att det är bra, att du
tar första steget;

det brukar bli som
förintelse ur min
synpunkt då,

någonting du säger
att jag ska förstå,

att du var tvungen
till att göra; så
kunde det ju inte
fortgå; det borde jag
ju förstå;

och det gör resten
av hela mänskligheten
utan någon svårighet!

...du tar ju inte stegen,
du bombar med dem:

du skjuter över, och
snabbt efter mitt
i prick...

..du lägger dig, tycker
jag skulle göra det,
innan psykosen blir
för djup...

jag skakar av rädsla
när du säger att
ingenting kan hända
mig!?

och jag är nästan
lugn när du sover...

men jag vågar inte
komma ihåg, vad
ingenting
var för dig...




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-27 22:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ger känslan av en en bloody mary med aningen för mycket tabasco eller snarstuckenhet klädd i sarkasm. och att det skulle smaka precis så.
2012-08-27

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Stark text, särskilt sista stycket.
2012-08-27

  kerstin skriver VIP
en svår text att förstå, men känslan är rädsla och sorg när jag läser. av att ingen vill eller vågar eller får ta något steg alls..

2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran