Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arton års gräns på denna!


Grand theft auto!


Sitter i min nya snygga bil och lyssnar på skön musik

då jag plötsligt får syn på en pedofil

som jag genast kör över med en riktig skön stil

Tusen poäng av tusen möjliga

Men polisen tar mig

Låser in i mig

Men jag bryter mig genast fri med min insmugglade fil

Tar mig genast in i min parkerade bil som står där

utanför polishuset

och gasar iväg

Och vad tror ni inte jag får syn på

Jo, om inte en nekrofil

Och tro nu inte att jag är feg

För jag stannade bara bredvid honom och hoppade ut

ur bilen

och högg ner honom helt kallblodigt

med en jätte stor kökskniv

Tusen poäng till av tusen möjliga...

Grand theft auto!

Ken Cassel
27/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 134 gånger
Publicerad 2012-08-27 22:58



Bookmark and Share


  Harriette
:-)
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel