Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vända mot hopp och tro ...


Beskär min kärleks lund

När problem beskär din kärleks lund
Om glädje inte finns ens för en stund
Då måste du ljust se framåt
Inte med mörker bakåt
Så kanske det blir en fin dag




Fri vers av Jack_iX
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-02-08 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX