Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smart


Callida

I kärleken
är man inte alltid

Som man vill vara
Att göra sig själv rättvisa

Mot alla odds så känner jag
Bara djup kärlek

Det är som jag tappat allt förnuft
Jag går bara på känsla och jag känner

Men det är det bästa om än smärtsammaste
Jag känt, kanske för jag tilåter mig att göra det

Jag slutade fly in mig själv och började bearbeta alla känslor
Inget jag ångrar, men svårt när allt kommer i floder och är nytt

Mitt öde är inte här
De uppförs i med tiden

Kommer jag i mål
Är det värt

Inte
Fann jag mig själv




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Federico Romano
Läst 297 gånger
Publicerad 2012-08-28 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano