Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att leva i hoppet ( tanka )



att leva i hopp-


inte svårt, när man bor där-


när man flyttat in;


först flyttar hopplöshet ut;


då får allt hopp plats hos dig




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-28 13:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...
2012-08-28

  Lilla Bambun
Älskar denna, verkligt läsvärd!
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran