Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hela mitt liv så har jag önskat mig


att någon god människa ska komma och rädda mig

ifrån mig själv

Men det har ännu inte hänt

För hur många gånger har jag emot mig själv

inte varit så speciellt snäll

Gett mig själv både en och annan smäll

Gett mig själv både en och annan karamell

Gått den hårda vägen

Och det medan jag har gått in i det med öppna ögon

som om jag inte värderar livet fullt ut

Men kanske det finns sina orsaker till det?

På den tiden då det begav sig och var riktigt akut...


I vilket fall som helst

För hur många gånger så borde egentligen inte min lilla saga

för längesen bara ha fått sitt lilla slut

Men det är som om det sitter någon liten gud

däruppe i himmelen

som bara vägrar att låta det få ske

För som ni kanske märker är jag fortfarande vid god vigör

och hänger fortfarande med....

SLUT

Ps. Knock, knock on wood, peppar peppar ta i träd

över det här alstret


I hela mitt liv så har jag önskat mig, att du ska komma

och rädda mig ifrån mig själv

Men du tycks aldrig komma eller ens hitta mig...

Ken Cassel
28/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-28 15:39



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Hittat dig?
Det har fler gjort
Du sitter ju där
Knåpar skriver och
flinar med svar
Du är en filur
med tur
KRAM

2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel