Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting att förlora

förlora greppet
på ingenting;

våga ta ett
steg i
tomheten;

ångra allting
du inte gjorde;

titta bakom dig
om du inte
vågar se på
framtiden-

bara för att
se dig omkring;

skaka av dig
alla skyddande
lögner du bär-

det finns någon
som älskar din
nakenhet;

sanningen om
allt i ditt liv,
vill träffa andras
sanningar
och få ett
riktigt liv;

låt inte
längtan växa;
glöm inte älska!!!




Fri vers (Prosapoesi) av Tarantaran
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-28 16:23



Bookmark and Share


  Daniela I
Gillar :)
2012-08-28

    ej medlem längre
Stor ambition.

För "Stålmannen"?

(förlåt, menar inget illa).
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran